Cursuri de balet, dans sportiv, dans contemporan la Casa de Cultură din Victoria

Reprezentanții Casei de Cultură din Victoria vin cu vești bune pentru copiii din oraș și nu numai.  Aceștia se pot înscrie la cursurile de balet, dans contemporan, dans sportiv sub supravegherea coregrafului Claudiu Buldan.
Dragi prieteni și colaboratori ai Casei de Cultură, venim cu vești bune pentru anul 2021‼️
Casa de Cultură a orașului Victoria, organizează Cursuri de Balet, Dans Sportiv, Dans Contemporan, avându-l coregraf pe Claudiu Buldan.
În prezent avem trei grupe, începând cu vârsta de 6 ani, până la 12 ani.
Pentru înscrieri și detalii: ☎️0744.824.269 – Claudiu Buldan
✅“Participând la activități cultural – artistice, copilul înțelege și simte importanța înzestrării creative: teoria culorilor, ARMONIA sunetelor dintr-o simfonie sau talentul unei balerine” Încurajăm copiii să își exprime spiritul creativ și inventiv.😊
✅MINTE SĂNĂTOASĂ, ÎN CORP SĂNĂTOS‼️
Despre coregraful Claudiu Buldan:
A început cursuri de dans sportiv si dans contemporan de la vârsta de 6 ani in Ploiești. Profesorul a observat înclinația si abilitațile către dansul clasic și la îndemnat să se înscrie la Liceul de Coregrafie Florea Capsali Bucuresti pe care l-a absolvit in anul 2007.
In perioada 2007-2012 a colaborat in diferite producții de teatru, musical, balet si dans contemporan alături de Opera Națională Română București, Teatrul Odeon, Teatrul de Opereta Ion Dacian, Teatrul Național București, Opera Comica Pentru Copii si Teatrul de Balet Sibiu. In 2012 a absolvit UNATC I. L. Caragiale București la secția coregrafie și încă de atunci profeseaza ca balerin, maestru de repetiții și coregraf la Teatrul de Balet Sibiu.
Experiența de scenă și combinarea diferitelor tehnici de dans îl face persoana potrivită, pentru a vă Împărtăși cunoștințe din acest domeniu.
⚠️Respectăm normele in vigoare – COVID19“, se arată în anunțul postat de reprezentantii Casei  de Cultură Victoria.
foto: Casa de Cultura OR. Victoria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.