Nicolae Ciucă a fost numit prim-ministru interimar

Președintele României l-a numit luni seara pe ministrul apărării, Nicolae Ciucă, ca premier interimar, după ce șeful Guvernului, Ludovic Orban, și-a anunțat demisia.

Președintele României a luat act de demisia lui Ludovic Orban din funcția de prim-ministru al României și l-a desemnat ca prim-ministru interimar pe Nicolae-Ionel Ciucă, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului guvern, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale. Șeful statului a semnat decretele în acest sens.

Fost șef al Statului Major, generalul Nicolae Ciucă a cerut trecerea în rezervă anul trecut, când a fost propus să ocupe funcția de ministru al apărării, întrucât standardele NATO impun ca această funcție să fie ocupată de un civil. În perioada pandemiei, Ministerul Apărării s-a implicat în gestionarea crizei sanitare, furnizând inclusiv manageri militari pentru spitalele aflate în dificultate.

Sursa:Digi24.ro

Un comentariu la „Nicolae Ciucă a fost numit prim-ministru interimar

  • decembrie 9, 2020 la 6:42 am
    Permalink

    O sa fi ,,CIUCA,,bataii de joc.Sa fi comandant de ,,oști,,este UNA,sa fi prim ministru fie el si interimar,este o ,,mancare,,foarte greu de digerat….Stai pe c….l tau,si nimeni nu iti va terfeli numele prin tenebrele cotloane ascunse! Fi integru daca ai fost militar,nu iti bate joc de uniforma pe care cu cinste ai purtat-o multi ani!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.