CNAIR a răspuns Primăriei Făgăraș. Se caută soluții pentru traficul din intersecția DN 1 cu Strada Negoiu

CNAIR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, a răspuns adresei Primăriei Făgăraș prin care solicitam, în urma petiției inițiate de Asociația Moto Rezistența Făgăraș, amenajarea unui sens giratoriu la ieșirea din municipiu spre Brașov.

Potrivit autorităților locale, DRDP Brașov și-a arătat disponibilitatea pentru rezolvarea problemei, astfel că în prezent cele două instituții colaborează pentru găsirea unei soluții tehnice.

„În zona menționată există conducte de distribuție a gazelor naturale, care împiedică intervenția imediată. În funcție de soluția care va fi dată de către specialiști, vom lua măsurile necesare pentru realizarea lucrărilor de resistematizare a traficului rutier la intersecția străzii Negoiu cu DN 1. Vom reveni cu o informare publică în momentul în care va fi luată o decizie finală în acest sens”, conform comunicatului Primăriei Făgăraș.

Peste 1.100 de persoane au semnat petiția inițiată de Asociația Moto Rezistența Făgăraș în urma unui accident mortal, care a avut loc în luna septembrie. Un tânăr motociclist din Făgăraș şi-a pierdut viaţa atunci, în zona benzinăriei Rompetrol, după ce a intrat în plin într-un TIR care a virat la stânga spre strada Negoiu. Echipajele medicale ajunse la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru Cătălin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.