Piste de biciclete și un nou sens unic pe străzile din Făgăraș

A început executarea marcajului rutier pe strada Negoiu. A fost realizat cel axial, iar sâmbătă vor fi marcate noile piste pentru biciclete – pe ambele sensuri de mers, și trecerile pentru pietoni. Sunt în desfășurare și lucrările la trotuare, iar la finalizarea acestora strada se va redeschide pentru traficul auto, anunță Primăria Făgăraș.

De asemenea, pe strada de legătură dintre 13 Decembrie și 1 Decembrie 1918 s-a executat marcajul axial, iar sâmbătă vor fi realizate pistele pentru biciclete – pe ambele sensuri de mers, trecerile pentru pietoni și locurile de parcare. Circulația auto va fi permisă după montarea indicatoarelor rutiere.

Pe strada Anton Pann, la solicitarea locuitorilor din cartierul Ion Creangă, sâmbătă vor fi realizate marcajele pentru sensul unic de circulație – dinspre vest spre est – și parcări pentru autoturisme. Strada va fi redată traficului rutier după montarea indicatoarelor.

Marcajul axial a fost executat și pe Șoseaua Combinatului – pe tronsonul cuprins între intersecția cu Șoseaua Hurezului și „Poarta principală”, urmând ca sâmbătă să fie realizate și trecerile pentru pietoni. Circulația autoturismelor va fi permisă după ce vor fi montate indicatoarele rutiere, potrivit aceluiași comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.