Razie în Țara Făgărașului. În 4 ore, 3 şoferi au rămas fără maşină din cauza defecţiunilor

În cursul zilei de sâmbătă, în intervalul orar 12.00 – 16.00, Poliţia, împreună cu ITM şi Protecţia Consumatorilor, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza localităţilor Făgăraş, Beclean, Dridif, Voila, Perşani, Şercaia, Mândra, Comăna, Crihalma şi Veneţia, „care a vizat modul de respectare a măsurilor dispuse pe timpul stării de alertă în vederea prevenirii şi combaterii efectelor pandemiei de COVID-19 şi combaterea abaterilor săvârşite pe linie economică şi rutieră”, potrivit IPJ Braşov.
În total, au fost verificate 21 de societăţi comerciale, au fost legitimate 38 de persoane şi au fost controlate 10 vehicule.
27 de amenzi au fost date în cele 4 ore de control, în valoare de peste 59.000 lei. Dintre acestea, 16 sancţiuni au fost economice (comerţ ilicit, case de marcat, protecţia consumatorului), iar 11 pe linie rutieră (cod rutier, timp de odihnă, defecţiuni ale maşinii). Totodată, „au fost retrase 3 certificate de înmatriculare, ca urmare a constatării unor defecţiuni tehnice ale vehiculelor şi a fost dispusă suspendarea dreptului de a utiliza autovehiculul pe o perioadă de 6 luni în cazul unui conducător auto, ce desfăşura transport public de persoane”, se arată în bilanţul de acţiune transmis de IPJ Braşov.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.