100 de ghiozdane pentru elevii care au nevoie de sprijin

La inițiativa unor membri, comunitatea Bisericii Brâncoveanu și prietenii ei au reușit să pregătească o sută de ghiozdane destinate unor copii care au nevoie de sprijin la începutul noului an școlar.

02 voluntarii ADMB 202091122431256Campania „Ghiozdane cu bucurii” a fost organizată de Asociația Doamna Maria Brâncoveanu și Grupul psaltic Heruvikon.  Cea mai mare parte a ghiozdanelor au fost pregătite și utilate de familiile comunității. În activitate s-au implicat cu mare bucurie copiii acestora, învățați să experimenteze bucuria de a dărui. Cealaltă parte a ghiozdanelor au fost cumpărate și pregătite de voluntarii asociației, în urma donațiilor primite în acest scop. Pe lângă rechizite, dăruitorii au ascuns în ghiozdane și surprize: jucării, jocuri, dulciuri, bilețele de prietenie sau chiar și îmbrăcăminte.

82 de ghiozdane au ajuns la copiii din ciclul primar ai Școlii gimnaziale Voila, iar restul la copiii din familiile pe care Asociația Doamna Maria Brâncoveanu le are în atenția rețelei sale de sprijin.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.