Traficul rutier pe strada Octavian Paler va fi restricţionat

Traficul rutier pe strada Octavian Paler va fi restricţionat, începând din 17.09.2020, pe o singură bandă pe sensul str.13 Decembrie – intersecţia cu sens giratoriu (str.Doamna Stanca)

Această informare este efectuatã de APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala exploatare Făgăraş, str.Şos.Ileni, nr.1, loc.Făgăraş, jud.Braşov, telefon 0268211218 / 0268213009, legal reprezentată prin doamna inginer şef sucursală – ing.Cristina Rădoiu-Breneşu, care anunţă că:
Joi, 17 septembrie 2020, vor începe lucrările de reabilitare a reţelei de transport apă pe strada Octavian Paler.
Pentru informarea conducătorilor auto care au intenţia să se deplaseze pe strada Octavian Paler, traficul rutier va fi restricţionat pe o singură bandă pe sensul str.13 Decembrie – intersecţia cu sens giratoriu (str.Doamna Stanca), din 17 septembrie 2020 până în data de 08 octombrie 2020.
Traficul greu de pe Drumul Naţional 1 care vine dinspre Sibiu va fi direcţionat prin centrul oraşului, astfel încât în zona intersecţiei cu sens giratoriu (str.Doamna Stanca-str.Octavian Paler) vor fi acoperite indicatoarele rutiere care îi obligă pe tirişti să efectueze viraj la dreapta spre a ajunge pe centura Făgăraşului.
Traficul greu de pe Drumul Naţional 1 care vine dinspre Braşov va fi direcţionat astfel încât în zona intersecţiei str.Negoiu – DN 1 (staţie carburant ROMPETROL) indicatoarele rutiere existente îi obligă pe tirişti să efectueze viraj la stânga pentru a ajunge pe centura Făgăraşului.
Pentru ca lucrările să se desfăşoare conform graficului, în această perioadă conducătorii auto şi proprietarii care beneficiază de parcare, pe această stradă, sunt rugaţi să nu parcheze.
În toată această perioadă, APĂ CANAL SIBIU S.A. sucursala Făgăraş va transmite în permanenţă informări referitoare la stadiul lucrărilor, astfel încât să fie cunoscute din timp reglementările de trafic ce vor fi aplicate înainte de începerea lucrărilor.

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.