„Un bărbat și mai multe femei“ se joacă la Cetatea Făgărașului

Făgărășenii sunt invitați la teatru. În data de 23 iulie, de la ora 20.30, în Cetatea Făgăraș va fi pusă în scenă o comedie explozivă, cu Paul Chirilă și George Constantinescu. „UN BĂRBAT ȘI MAI MULTE FEMEI“, de Leonid Zorin a primit premiul pentru cel mai bun spectacol  la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, 2018.
Într-o societate în care bărbaţii încă se mai întreabă „ce-şi doresc femeile”, Teatrul de Artă Bucureşti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbătoare a „sexului slab”.
„Garunski, personajul masculin, cunoaşte femeia înger, femeia exaltată, femeia paznic, femeia autoritară, femeia disperată, femeia victimă, femeia romantică – acestea devenind norocul și ghinionul din viața lui.” (Teatral.ro)
Şi pentru că tot femeia are cheia decăderii şi înălţării unui bărbat, Gavrunski se lasă purtat în acest montagne-russe al stărilor, preluând controlul sau lăsându-se controlat de entitatea cel mai greu de înţeles şi definit: FEMEIA.
📌 BILETELE se pot REZERVA la tel. 0268211929
Luni – Vineri între orele 10.00 – 16.00 și se vor achiziționa cu 1 oră înainte de începerea evenimentului, de la Casieria Cetății Făgărașului
Preț bilet: 40 lei

MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, în contextul COVID 19
– Pentru a putea menține distanțarea fizică impusă de contextul actual, un număr redus de locuri este disponibil.
– Accesul se face începând cu ora 19.30 și reprezentanții Casei de Cultură îi roagă pe făgărășeni să vină din timp, astfel încât, până la ora 20.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare.
Spațiul este dotat cu toate articolele sanitare / de igienizare-dezinfectare necesare desfășurării activității în cele mai bune condiții.
– Din motive legate de siguranța dumneavoastră și a echipei artistice, după ora 20.30, accesul NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
– Vă rugăm să veniți cu mască de protecție. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata spectacolului. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție NU pot intra la eveniment. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. – MO nr. 531/19.06.2020)
– Pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, dacă prezentați simptome specifice infecțiilor respiratorii (tuse, strănut, rinoree, temperatură)  sunteți rugați să rămâneți acasă sau în unități unde puteți primi îngrijiri.
– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permis consumul de alimente și băuturi alcoolice. Este permis consumul de apă și băuturi răcoritoare exclusiv din recipiente individuale, bine închise, cu capac. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. – MO nr. 531/19.06.2020)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.