S-a urcat rupt de beat pe scuter

Actul de inconştienţă îi aparţine unui bărbat care s-a gândit că este o idee bună să conducă un scuter, deşi nu are permis, mopedul nu era înmatriculat şi mai mult, consumase şi băuturi alcoolice

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 26 iunie 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 30 ani, care conducea un moped pe DJ104A, pe raza localității Bucium, jud. Brașov, fără a avea montată plăcuță cu numărul de înmatriculare.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul nu este înmatriculat.

    Procedându-se la testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,31 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

    În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.