Ministrul Sănătății amenință cu noi restricții, dacă nu sunt respectate normele minime de protecție

Coronavirusul continuă să facă mari probleme în România. Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut considerabil în ultimele zile, iar autoritățile sunt în alertă.
Nelu Tătaru spune că transmiterea comunitară de COVID-19 este în creștere în România. Dacă situația se menține, vom avea parte de restricții.

Începând cu 15 mai, am avut trei perioade de relaxare. Odată cu aceste măsuri de relaxare era previzibilă o creștere a numărului de cazuri de la o zi, la alta. Ultima săptămână vine cu șase zile, nu cinci zile de creșteri peste 300, în contextul în care am avut pe 15 iunie a treia zi cu măsuri de relaxare. Repet, fiecare măsură de relaxare a fost însoțită și de un cadru al unor norme de aplicare în vederea desfășurării și funcționării unor măsuri de relaxare. Că au fost activități economice sau nu, aceste norme trebuie respectate în continuare, atât de cei care desfășoară activitatea economică relaxată, cât și de populația civilă, care trebuie să respecte regulile de igienă, precum și distanțarea fizică”, a declarat Nelu Tătaru.One thought on “Ministrul Sănătății amenință cu noi restricții, dacă nu sunt respectate normele minime de protecție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *