O familie din Hălmeag își caută bunica. Ați văzut-o?

Update

Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să vă comunice următoarele:
Femeia, în vârstă de 78 ani din satul Hălmeag, comuna Șercaia, jud. Brașov a fost depistată, în urmă cu puțin timp, pe raza municipiului Făgăraș.
La activitățile de cautare au participat echipe formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, Secția 3 Poliție Rurală Voila, Biroul de Investigații Criminale Brașov, Poliția Municipiului Făgăraș, cu sprijinul unui elicopter din cadrul IGAv.
Persoana în cauză nu a fost victima niciunei infracțiuni. Aceasta urmează să fie preluată de către familie și condusă la domiciliu.

De asemenea, la activitățile de căutare au participat și un vânător și un paznic de vânătoare.

Știre initiala

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș desfășoară activități de depistare a unei femei, în vârstă de 78 ani din satul Hălmeag, comuna Șercaia, jud. Brașov.
Polițiștii au fost sesizați la data de 11 iunie 2020, în jurul orei 22.45, de către nepoata femeii, care a declarat faptul că, bunica sa a plecat de la domiciliu în jurul orei 06.00, iar până în prezent nu a revenit.

Semnalmente: înălțime 1,60 m, greutate aproximativ 60-65 kg, păr alb, ochi căprui, ten brunet, fără semne particulare.

La momentul plecării, aceasta purta o geacă de culoare închisă, pantaloni lung tip colant, de culoare neagră, pe cap purta un batic de culoare închisă și era încălțată cu cizme de culoarea neagră.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la femeia în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *