Tânără de 20 de ani, agresată fizic de fostul soț

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 09 iunie 2020, în jurul orei 14.00, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către o tânără, în vârstă de 20 ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către fostul său soț, în vârstă de 31 ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 08 iunie 2020, în jurul orei 08.30, tânăra s-a deplasat la locuința fostului său soț, iar acesta, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al geloziei, ar fi agresat-o fizic.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

          În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.