Pe lângă măsurile privind prevenirea infectării cu COVID-19, în Beclean se lucrează intens în șantierele deschise

Pe lângă măsurile luate de autoritățile locale ale comunei Beclean privind prevenirea infectării cu noul coronavirus, în paralel investițiile începute în satele comunei continuă. Au fst câteva întârziere din cauza măsurilor impuse, dar totul a revenit la normal iar muncitorii de pe șantierele deschise aici respectă regulile necesare, spune primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu. 

Pe șantierele deschise în comuna Beclean continuă munca. Se lucrează intens la căminele din Beclean și Calbor, investiție realizată cu fonduri europene, dar și la Drumul comunal 71, care leagă Hurezul de comuna Recea, investiție prin fonduri alocate de Ministerul Dezvoltării. Nu lipsesc din comună nici lucrările demarate din bugetul local.


„În acest moment, lucrăm la Căminul Cultural Beclean și la Calbor. De asemenea, se lucrează intens și la Drumul comunal 71, în zona Hurezului, la pregătirea platformei drumului, care urmează să fie asfaltat. De asemenea, la Școala de la Calbor, am lucrat și s-au finalizat lucrările stabilite pentru etapa actuală, lucrări la gard, fațadă. Pregătim drumul de acces către forajele de la Calbor, cele patru, în vederea accesului la ele. Este un drum de pământ pe care punem refuz de ciur și cu utilajele noastre facem accesul bun pe acest drum ca să putem demara lucrările la aducțiunea cu apă potabilă în Calbor și Boholț.“, ne-a spus Claudiu Motrescu, primarul com. Beclean.

În plus, s-a lucrat la întreținerea drumurilor vicinale, comunale, igienizarea domeniului public, văruirea arborilor de pe domeniul public.

 Lucrarea este avansată la Hurez și o să se finalizeze în scurt timp. Puțin ne-a încurcat și vremea pentru că sunt și la exterior lucrări, dar acum că s-a încălzit o să se finalizeze și acolo lucrările“, ne-a mai spus Claudiu Motrescu.

De asemenea, și la căminul din Luța s-au finalizat lucrările la fațadă și la gard. În ceea ce privește satul Luța, documentația privind demararea lucrării de asfaltare a DJ 109,prin Consiliul Județean Brașov, este în stadiu avansat, precizează primarul comunei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.