Lucrările la podul Oltului, de la Comăna, se apropie de final. Traficul pietonal, închis până la finalizarea lucrării

Lucrările la podul de peste Olt de la Comăna se apropie de final. Lucrările sunt avansate iar autoritățile speră ca în această primăvară să fie deschis traficul rutier. Până atunci pentru continuarea construcției podului, primarul comunei anunță că circulația pietonală va fi închisă.

Dragi cetățeni ai comunei Comăna! Doresc să vă informez că lucrările la podul Oltului se apropie de final. Datorită acestui fapt, firma constructoare  m-a rugat să fac public faptul că de luni 06.04.2020 , traficul pietonal se va opri din nou, de data aceasta pe o perioadă nedeterminată, cel mai probabil, până la deschiderea efectivă și a circulației rutiere! Închiderea circulației este absolut necesară, pentru că urmează lucrările la rampa de către Comana de Jos. De asemenea am fost rugat să vă informez că nimeni nu mai are voie să parcheze în imediata apropiere a podului, deoarece se îngreunează lucrările. Mult a fost, puțin a mai rămas!“, a scris pe contul de socializare Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.

Podul peste râul Olt, care leagă satele Crihalma și Comăna de Jos a fost luat de ape, în urma inundațiilor din vara anului 2018.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.