Anunț public

COMUNA VOILA, Strada Principală, nr. 124, tel: 0268-517615, titular al proiectului “REŢEA DE CANALIZARE MENAJERĂ IN SATUL VOIVODENI, COMUNA VOILA, JUDEŢUL BRAŞOV” anunta publicul interesat asupra luării deciziei de revizuire a acordului de mediu, pentru proiectul “REŢEA DE CANALIZARE MENAJERĂ IN SATUL VOIVODENI, COMUNA VOILA, JUDEŢUL BRAŞOV”  localizat in satul Voivodeni, comuna Voila, Județ Brașov.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Braşov, str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni-joi, între orele 800-1630 şi vineri între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbv.anpm.ro.

Publicul interesat poate inainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării prezentului anunţ.

Având în vedere Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de urgenţă, în perioada 12.03.2020 – 16.04.2020 (cu posibilitate de prelungire) documentaţia se poate consulta pe site-ul APM Braşov, iar observaţiile publicului se primesc pe adresa de e-mail: office@apmbv.anpm.ro  sau fax: 0268 417.292 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.