Ordin de protecție față fratele agresiv

Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat în vârstă de 59 ani din județul Dolj.

În fapt, la data de 10 martie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Făgăraș cu privire la faptul că ar fi fost amenințată cu acte de violență de către fratele său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză, s-ar fi deplasat la domiciliul surorii sale din municipiul Făgăraș, județul Brașov și ar fi amenințat-o pe aceasta cu acte de violență, fapte săvârșite în repetate rânduri.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul de 59 ani.

Ulterior, în jurul orei 00,00, bărbatul în cauză a încălcat măsurile dispuse prin ordinul provizoriu, în sensul că a revenit la domiciliul surorii sale, unde a devenit agresiv verbal și totodată lovind ușa de acces în locuință.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”amenințarea” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *