Parcări supravegheate video, pe drumurile naționale

foto: DRDP Brașov

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov va iniția un program pilot de instalare de camere de supraveghere în parcări, pentru a „lupta” împotriva celor care depozitează gunoi în zona drumurilor naționale. Conform reprezentanților DRDP Brașov, este un fenomen care a luat amploare în ultimii ani.

„Pentru început, în mod experimental, vor fi montate 10 echipamente de supraveghere. Astfel, vor fi montate câte două în zone vulnerabile din județele Brașov, Sibiu, Mureș, Harghita și Covasna. DRDP Brașov va iniția în acest sens o procedură de achiziție publică în vederea achiziționării echipamentelor necesare în perioada imediat următoare”, a explicat pentru mytex.ro directorul general regional, ing. Horia Stancu.

La începutul acestei luni, CNAIR a lansat un program de curățenie de primăvară, dar și o campanie de informare publică, sub sloganul „Noi curățăm, tu păstrează!”, prin care încearcă să sensibilizeze participanții la trafic, pentru a nu mai arunca deșeuri în zone neautorizate.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.