Evenimente rutiere pe DN1 la Șercaia și Perșani

foto: Info Trafic Fagaras

Actualizare1

„Pe DN 1, pe raza localității Șercaia, jud. Brașov a avut loc o coliziune intre 3 autovehicule. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime. Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare.“, potrivit purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Actualizare 2

„Pe DN1, în zona km 205+600m, la ieșire din localitatea Perșani a avut loc un eveniment rutier. O femeie în vârstă de 36 ani care conducea un autoturism din direcția Sibiu spre Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat pe plafon. În urma impactului au rezultat doar pagube materiale, fără victime. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Evenimentul rutier va fi protocolat ca tamponare.“, potrivit IPJ Brașov. 

Stire initiala

Două evenimente rutiere au avut loc în urmă cu puțin timp pe DN1 între Făgăraș și Brașov. Potrivit primelor informații de la șoferii din trafic, în zona dealului Perșani o mașină s-a răsturnat. Un alt eveniment rutier s-a produs în localitatea Șercaia. Din primele informații două autovehicule sunt implicate.

Vom reveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.