Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața iar altul de aceeași vârstă este în stare gravă

Update

Accident grav în urmă cu puțin timp pe DN1, la ieșire din Vlădeni spre Făgăraș. Potrivit ISU un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața. Un al doilea tânăr, tot de 19 ani a suferit  un traumatism cranio -cerebral și este inconștient și intubat. O persoană de sex feminin de  55 ani a suferit traumatism toraco- abdominal și constienta. Cea de-a patra victimă, un tânăr de 21 ani  a suferit traumatism gamba stângă și este conștient, ne-a informat sursa citată.

Din primele informații, pe DN1, la km 195+800 metri, a avut loc un accident rutier, coliziune între două autovehicule.
În urma impactului, au rezultat 5 victime. Patru dintre acestea primesc îngrijiri medicale la fața locului, pentru a cincea persoană, echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii accidentului.“, potrivit purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Stire inițială

Accident rutier cu 2 pers incarcerate , DN 1, la iesire din Vladeni spre Fagaras , 2 auto implicate , 4 victime( dintre care 3 inconstiente). S-au deplasat 2 autospeciale cu modul de descarcerare, 3 SMURD, 1 SAJ, 1 autospeciala de la SVSU, potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov.  “, potrivit ISU Brașov.

Traficul este blocat.

One thought on “Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața iar altul de aceeași vârstă este în stare gravă

  • constantin ionescu
    martie 9, 2020 la 7:06 am
    Legătură permanentă

    La 19 ani,au intradevar experienta sa conduca masini puternice cu viteze foarte mari,doar ca destinatia este cu totul alta decat se asteptau!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *