Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSM Făgăraș

Rezultate remarcabile pentru karatiștii făgărășeni la Campionatul European ESKU care s-a desfășurat în perioada 21-22 februarie la Oradea. Aceștia au reușit să se întoarcă acasă cu 16 medalii, din care patru de argint și 12 de bronz, la probele de kata și kumite.

18 sportivi ai Clubului Sportiv Municipal au participat în weekendul trecut La Oradea la Campionatul European ESK, desfășurat la Arena Antonio Alexe.

A fost o competiție extrem de grea în care s-au regăsit sportivi cu rezultate remarcabile pe plan național, european și mondial. O competiție la care s-au rulat un număr de 2000 de sportivi pe toate categoriile de vârstă“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

De la CSM s-au evidențiat: sportiva Anna Galici, care a reușit să obțină patru medalii, una de argint și trei de bronz, la categoriile senioare și U21, dar și Amina Manea, care a obținut două medalii, una de argint și una de bronz, la kumite și Alexandra Streza, care a obținut două medalii de bronz la kata și kumite.

Sportivii au avut un comportament exemplar și au dat dovadă de multă disciplină, reușind din nou să se ridice la nivelul acestei competiții. A fost o zi extrem de grea și lungă, ținând cont că am intrat la prima probă la ora 9.00 dimineața, pe data de 22 februarie și ultima probă a fost după miezul nopții, aproape de ora 1.00. Aceste rezultate ne dau speranțe și curaj pentru următoarele competiții naționale și internaționale la care sperăm că vom participa. Aș vrea să mulțumesc  clubului pentru tot sprijinul acordat, ca să putem face această deplasare. Îi felicit, de asemenea  pe toți sportivii care ne-au reprezentat și m-au făcut din  nou să fiu un antrenor mândru. Aș vrea să evidențiez buna organizare a acestui puternic turneu și vreau să-i felicit pe organizatori și pe reprezentanții Federației Române de Karate“, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

La competiție a participat și antrenorul sportivilor, Ioan Rîmbeț, care a obținut o medalie de bronz, la categoria plus 35 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.