O nouă șansă pentru făgărășenii care vor să beneficieze de fonduri europene pentru reabilitarea blocurilor

Primăria Făgăraș intenționează să depună încă un proiect pentru eficientizarea energetică a blocurilor din municipiu.

Există o oportunitate în urma deschiderii unui nou apel de proiecte, în baza ordinului de ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (nr. 1083/04.02.2020), anunță Primăria Făgăraș. Cetățenii interesați de reabilitarea/eficientizarea energetică a blocurilor de locuințe sunt așteptați în sala de ședințe, în data de 26 februarie 2020, de la ora 16:30, pentru a primi informațiile necesare în cadrul unei ședințe.

 

În urma interesului crescut arătat de făgărășeni după depunerea primului proiect care vizează eficientizarea energetică pentru 4 blocuri, intenționăm să mai depunem unul pentru alte blocuri. În cadrul ședinței vor fi prezentate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească asociațiile de locatari pentru a fi incluse în proiect, termenele de prezentare a documentelor, dar și etapele care vor fi parcurse pentru semnarea și implementarea proiectului”, spune Laura Mihaiu, managerul de proiect.

Reprezentanții Primăriei Făgăraș îi îndeamnă pe cetățenii să ceară detalii și asociațiilor de proprietari, acestea fiind informate de către Primăria Făgăraș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.