La închisoare după ce a încălcat ordinul de protecție

foto: arhiva- Radio Targu Jiu

La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Ticuș, județul Brașov a încălcat ordinul de protecție provizoriu, emis de Judecătoria Rupea.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză,  aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuința soției sale, în două zile, respectiv în data de 29 ianuarie 2020 și în data de 02 februarie 2020,  încălcând în acest fel, ordinul de protecție emis de Judecătoria Rupea. Cu această ocazie, acesta i-ar fi adresat injurii soției sale și ar fi agresat-o fizic.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”violența în familie” și „încălcarea ordinului de protecție”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.