Radu Mitric, deocamdată independent în Consiliul Judeţean Braşov

Consilierul Judeţean Radu Mitric, exclus în luna iunie a anului trecut din PSD, a organizat joi, 30 ianuarie, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Braşov, o conferinţă de presă în care a anunţat că nu va renunţa la mandat şi că, deocamdată, îşi va continua activitatea ca independent. De altfel, el a precizat că a atacat decizia de excludere, în instanță.
„ Rămân în Consiliul Judeţean. Merg mai departe. Rămân preşedintele Comisiei nr. 5 – pentru administraţie publică locală, juridic, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti şi membru în Comisia nr. 7  – pentru sănătate, protecţia copilului şi a persoanelor adulte.  Rămân şi îmi duc mandatul până la capăt. Îmi place să duc lucrurile la bun sfârşit”, a declarat Mitric.
Întrebat dacă se pune problema unei mutări la un alt partid, Mitric a declarat că deocamdată nu a luat o decizie în acest sens: „Nu ştiu dacă merg la alt partid sau nu. Mă gândesc la ofertele sau invitaţiile pe care le-am primit”. A fost întrebat şi cu ce partide a discutat, însă răspunsul lui a fost că „nu am fost sunat de USR şi nici de PSD”. În rest, Mitric nu a negat discuţii cu alte partide.

Ce spune conducerea PSD Braşov
De cealaltă parte, preşedintele executiv al PSD Braşov, Marian Rasaliu, a declarat că „trebuie înţeles faptul că un membru trebuie să promoveze interesele partidului”. De asemenea, el i-a amintit lui Mitric că „partidul l-a ajutat să obţină o funcţie. Un membru de partid trebuie să promoveze politica partidului. Când i-a fost retras sprijin politic eram la Prefectură. Nu ştiu care sunt motivele, dar dacă s-a ajuns la această concluzie, înseamnă că lucrurile nu au fost calculate greşit”.

sursa: bzb.ro

Întreaga conferință mai jos:

Conferinta de presa la CJ. Declaratii Radu Teodor Mitric

Publicată de Transilvania 365 pe Joi, 30 ianuarie 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.