Facturile la apă şi canal pot fi achitate şi online

Compania Apă Canal Sibiu S.A. oferă abonaţilor săi posibilitatea de a-şi achita online facturile la apă şi canal. Portalul informatic furnizează date complexe despre istoricul plăților, graficul consumului și indexurile citite sau transmise pe ultimii trei ani. 
Abonații pot intra pe prima pagină a site-ului apacansb.ro de unde prin apăsarea butonului ”Cont client” accesează portalul de plăți. Pentru crearea contului de utilizator sunt necesare un cont de e-mail valid și o factură, de pe care vor fi introduse codul de abonat și numărul facturii. Ulterior creării contului, abonații pot achita facturile pentru serviciile de apă și canalizare. Plățile efectuate prin intermediul portalului sunt securizate, tranzacțiile se pot efectua în siguranță”, au transmis reprezentanţii companiei.
Portalul de plăți generează mesaje privind facturile emise, ce se transmit la adresele de poștă electronică furnizate în momentul creării contului. În plus, oferă și informații privind întreruperile furnizării serviciului de alimentare cu apă sau noutăți legate de activitatea companiei,  au mai precizat reprezentanţii Apă Canal Sibiu.
Dorim să oferim clienților noștri acest tip de serviciu, pentru a confirma statutul de companie modernă, în permanentă căutare de soluții de a îmbunătăți prestația noastră în folosul comunității pe care o deservim”, a declarat directorul general al Apă Canal Sibiu S.A., inginer Vasile Maier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.