Doi elevi de 7 și 11 ani, autorii unui furt de la o școala din comuna Șinca

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Șinca, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt calificat”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați în data de 25 septembrie de către directorul unei unități de învățământ din com. Șinca, județul Brașov, cu privire la faptul că, în sediul școlii pe care o administrează, au pătruns două persoane care au sustras mai multe bunuri, printre care produse de panificație, cărți.

În temeiul sesizării, s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la fața locului, iar în urma cercetărilor efectuate au stabilit faptul că, după terminarea orelor de curs, persoane necunoscute ar fi distrus un geam al imobilului, iar ulterior ar fi pătruns în sediul școlii, de unde ar fi sustras diverse bunuri, printre care produse de panificatie, jocuri.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat și depistat în data de 28 ianuarie autorii faptei, aceștia fiind doi minori cu vârsta de 7 ani, respectiv 11 ani, elevi în cadrul acelei unități școlare din Șercăița, ambii din com. Șinca, județul Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.