Marian Rasaliu este candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov

După o perioadă în care a fost prefect al judeţului Braşov, funcţie teoretic apolitică, Marian Rasaliu a revenit în forţă în PSD.  Astfel, duminică,  în cadrul unei conferinţe judeţene extraordinare a PSD,  el a fost desemnat preşedinte executiv al organizaţiei judeţene,  dar şi candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.  Anunţul a fost făcut de preşedintele PSD Braşov,  Marius Dunca, care a spus că, la localele din acest an, obiectivul social – democraţilor este să câştige alegerile, scrie bzb.ro.
La rândul său, candidatul PSD pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Marian Rasaliu, a declarat că şi-a propus să ridice ceaţa care s-a lăsat peste partid în ultima perioadă.
„În calitate de preşedinte executiv al PSD Braşov voi face tot ce îmi stă în putinţă ca valorile social-democrate să ajungă în fiecare localitate, în fiecare gospodărie, în fiecare apartament. Îmi doresc oameni demni în Braşov, educaţie de calitate şi infrastructură. Mă refer aici la spitale şi nu doar la cel regional, ci şi la cel judeţean, sau la cele orăşeneşti. Mă refer la infrastructura de transport, respectiv la aeroport. De asemenea oamenii de afaceri trebuie să beneficieze de o infrastructura modernă pentru că, în final, economia este motorul dezvoltării pentru Braşov. Totodată, protecţia socială reală este şi ea importantă, pentru că sunt braşoveni care trăiesc în zonele sărace ale judeţului, cum este cazul localităţilor Augustin, Ormeniş sau a cartierului Gârcini din Săcele”, a declarat Marian Rasaliu.
Marian Rasaliu a fost prefect al judeţului Braşov în perioada martie 2017 – decembrie 2019, iar acum este administrator public al oraşului Zărneşti. În Consiliul Judeţean Braşov, Rasaliu a fost vicepreşedinte în mandatul 2004 – 2008 din partea PD. În perioada 2008 – 2012, el a fost senator PDL, iar între anii 2012 şi 2017 a fost, printre altele, director al Uzinei R de la Feldioara (care se ocupă de procesarea primară a uraniului pentru centrala de la Cernavodă), dar şi şef al Serviciului Economic de Recuperare debite din APIA Braşov, mai scrie sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.