În arest după ce a fost prins cu prada în căruță

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”furt”.

În fapt, la data de 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15.10, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui atelaj hipo, care se deplasa pe DJ 105A, pe raza localității Cincu.

Întrucât conducătorul atelajului nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia, reușindu-se imobilizarea în scurt timp.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în atelaj erau doi bărbați, cu vârste de 23, respectiv 58 ani din localitatea Cincu, județul Brașov, care transportau mai multe grinzi metalice de diferite mărimi, pe care le-ar fi sustras dintr-o clădire dezafectată.

În baza probatoriorului administrat, bărbatul de 58 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.