Un mini sat de gheață se va construi la Bâlea Lac

foto: oradesibiu.ro

Vestea că Hotelul de gheață nu va mai fi construit anul acesta a dezamăgit mulți amatori de senzații tari, care abia așteptau să experimenteze o noapte „la rece”. Ca să nu rateze complet sezonul turistic 2019/2020, managerul ineditului hotel din gheață a hotărât să construiască totuși câteva igluuri. Primii turiști vor putea să doarmă în ele la sfârșitul lunii ianuarie.

Igloo Village va fi un ansamblu format din 4 igluuri unite între ele prin culoare săpate în zăpadă

Trei dintre construcțiile din gheață vor fi închiriate în regim hotelier iar în cel de-al patrulea iglu, poziționat central, va fi amenajat un restaurant cu mese și scaune sculptate în gheață, unde vizitatorii vor putea servi mâncare și băuturi din vase tot din gheață.

Ne dorim ca proiectul „Igloo Village“  să atragă în continuare un număr mare de turiști la Bâlea Lac și să contribuie la promovarea țării noastre așa cum a făcut-o și Hotelul de gheață. Ne pare rău că iarna aceasta nu l-am putut construi, așa cum i-am obișnuit pe români în ultimii 15 ani, dar sperăm că iarna viitoare vremea ne va permite să continuăm acest proiect care a atras în România mii de turiști străini”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Arnold Klingeis, managerul Igloo Village.

Lucrările vor începe săptămâna viitoare și se vor încheia în cel mult două săptămâni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.