Incendiu la o cabană din Jibert

foto: arhiva

Pompierii  au fost solicitați să intervină azi-noapte la un incendiu izbucnit la acoperișul unei cabane de pe raza localității Jibert. În cabană se aflau 12 persoane, însă acestea au ieșit în timp util afară și nu s-a înregistrat nicio victimă.

„In jurul orei 03.00 am fost anuntati de izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei cabane de vacanță, la ieșirea din localitatea Jibert spre Rupea.La fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apa si spuma ( 2 de la ISU Brasov, 1 SVSU Rupea, 1 SVSU Jibert) si un echipaj SMURD; s-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului. În momentul izbucnirii incendiului în cabana erau 12 persoane.

La sosirea fortelor de interventie la fata locului, toate persoanele erau iesite din cabana. Nu s-au înregistrat victime“, ne-a transmis mr. Ciprian Sfreja, purt. de cuv. al ISU Brașov.

Intervenția nu a fost una ușoară, mai ales din cauza căilor de acces greu practicabile în acea zonă.

„Interventia a fost dificila din cauza căilor de acces greu practicabile din zona și a temperaturii scazute care se înregistra în acel moment ( -10 grade). A ars acoperisul cabanei pe o suprafata de 80 mp. Cele 12 persoane au fost cazate în satul Lovnic, comuna Jibert, la căminul cultural.  “, ne-a mai spus sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *