Trafic restricționat în zona centrală în 23 și 24 decembrie! Moș Crăciun va ajunge pe motocicletă pentru a împărți daruri copiilor!

Moș Crăciun va ajunge și pe motocicletă la Făgăraș, pentru a împărți daruri tuturor copiilor prezenți în centrul orașului. Moșul cel iubit, alături de ajutoarele lui din comunitatea de motocicliști din Făgăraș, va ajunge în data de 24 decembrie, la ora 16.30, în centrul orașului, în părculețul din fața Primăriei Făgăraș. Înainte însă, motocicliștii au pregătit și o paradă pe străzile din oraș. 

Astfel,  pentru buna desfășurare a evenimentului, cetățenii Municipiului Făgăraș  sunt rugați să evite parcările de pe str. Republicii (fostul magazin Domo – zona Primăriei) deoarece traficul rutier va fi restricționat în zilele de luni și marți, respectiv 23 și 24 decembrie.

Ca în fiecare an, comunitatea moto din Făgăraș vrea să aducă bucurie copiilor de sărbători.  Pe lângă familiile cu o situație mai deosebită, Moș Crăciun și ajutoarele din comunitatea moto, vor ajunge anul acesta și în centrul orașului, unde vor împărți 1000 de pachete pentru copiii prezenți aici.

Acțiunea va debuta cu o paradă pe străzile orașului. Cei 30 de motocicliști din Făgăraș vor face o paradă începând cu ora 16.30 pe traseul: sensul giratoriu(zona Kaufland)- Tăbăcari- Bulevardul Unirii- sens giratoriu (Titu Perția)- semafor (Banca Comercială Română)- Piața Republicii.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.