Grădinița cu program prelungit „Albinuța” Făgăraș organizează astăzi și mâine, expoziția caritabilă „Din suflet de copil învățăm să dăruim”!

Se apropie una dintre cele mai mari sărbători ale creștinătății, Nașterea Mântuitorului, sărbătoare care ne îndemnă pe toți să ne deschidem ochii, dar mai ales inima către cei dragi și către cei în nevoie, pentru care viața nu este atât de îmbelșugată. Cu Acestă ocazie, astăzi, 4 decembrie și mâine, 5 decembrie, Grădinița cu program prelungit „Albinuța” Făgăraș organizează expoziția caritabilă „Din suflet de copil învățăm să dăruim”!. Scopul acestei expoziții este de a aduce bucurie și lumină în zilele de sărbătoare celor 17 copii din familia Hospice, Casa Speranței, Făgăraș și celor 40 de beneficiari ai proiectului „Hrană pentru trup, suflet și minte. Colectivul de preșcolari și cadre didactice din grădinița cu program prelungit „Albinuța” s-au pregătit din timp și au creat lucruri frumoase specifice sărăbătorii Nașterii Mântuitorului.  Cei care doresc să contribuie o pot face achiziționând obiecte sau donând un bănuț pentru acest scop nobil și frumos. Expoziția este deschisă între orele 12,15-13,00 și 15,15-17,00.

Fondurile necesare se vor îndrepta către Asociația „Iia Călătoare”, care va face demersurile necesare pentru a aduce bucuria în sufletele copiilor în nevoie.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.