Donații de peste 120.000 de lei pentru Pediatria Spitalului Făgăraș, la balul caritabil organizat de Sergiana Grup

Balul caritabil pentru dotarea secției de pediatrie a Spitalului Făgăraș a fost un real succes. Peste 120.000 de lei s-au strâns în cadrul evenimentului organizat de Sergiana Grup, la sfârșitul săptămânii trecute, în Brașov. Suma a depășit toate așteptările companiei și ale autorităților locale.

Totul a fost posibil datorită solidarității celor 500 de persoane prezente la bal, printre care s-au numărat 180 de făgărășeni. Sponsorii evenimentului, de asemenea, și-au oferit sprijinul și au donat bani sau aparatură electronică, necesară desfășurării activității.

„Le mulțumim tuturor celor care ni s-au alăturat în acest proiect, fie prin participarea la bal, fie prin donații sau sponsorizări. Proiectul acesta este despre noi toți și despre bine, binele pe care îl putem face nemăsurat, fiecare dintre noi. Vom face publice informațiile despre felul în care au fost utilizați banii strânși, după finalizarea achizițiilor”, spune Silvana Oprea, coordonatoarea proiectului „Gândește cu sufletul”, inițiat de Asociația Sergiana.

Reprezentanții Sergiana Grup și conducerea Spitalului Municipal Făgăraș se vor întâlni în săptămâna 16-20 decembrie, pentru a stabili cum vor fi folosite fondurile.

„Ne înclinăm înaintea tuturor donatorilor și susținătorilor care au gândit cu sufletul. Datorită lor, micii pacienți vor fi internați într-un spațiu mult mai primitor. Aceste donații sunt un real ajutor pentru copii, mai ales că spațiul în care se mută Pediatria va fi unul nou. În numele făgărășenilor, mulțumesc Sergiana Grup pentru că a făcut posibil acest eveniment caritabil și pentru că susține realizarea noii secții de pediatrie, un proiect extrem de important și necesar pentru făgărășeni”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Lucrările pentru mutarea și reabilitarea secției sunt în plină desfășurare, urmând să fie finalizate în primăvara anului viitor, finanțarea de 2 milioane de lei fiind asigurată din bugetul local.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *