La volanul mașinii, fără permis de conducere, pe străzile din Făgăraș

foto: arhiva

Nu mai este o noutate faptul că unii locuitorii ai Țării Făgărașului și nu numai, nu conștientizează pericolul în care se pun sau îi pun pe alți participanți la trafic și urcă la volanul mașinii, cu toate că nu dețin permis de conducere. Un astfel de caz s-a înregistrat din nou aseară, în jurul orei 17.30, pe strada Câmpului din Făgăraș. Un bărbat de 30 de ani a fost oprit în trafic de polițiști iar la verificarea documentelor, s-a constat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere.

La data de 01 octombrie a.c, în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 30 ani, care a condus un autovehicul pe str. Câmpului din mun. Făgăraș, jud. Brașov. Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

   În cauză, s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de pachet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.“, potrivit subcomisarului de poliție Alina Ivan, purtătorul de cuvânt de la IPJ Brașov.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.