Carpaţi Berivoi s-a retras din Liga a IV-a

foto; facebook

Liga a 4-a Braşov rămâne cu 16 echipe, după ce conducerea lui Carpaţi Berivoi a decis retragerea formaţiei din campionat.
Echipa din Berivoi evolua de 14 ani  în „judeţeană”, iar în acest sezon, după 8 etape se aflau pe ultimul loc, cu niciun punct şi un golaveraj negativ sever, 8-45, scrie bzb.ro.
Rezultatele Carpaţiului vor fi, astfel, anulate, însă cum toate jocurile disputate până în prezent au fost pierdute, retragerea nu va afecta configuraţia clasamentului.
În continuare, câte două echipe vor sta în fiecare etapă, una conform programului iniţial, iar cealaltă din cauza deciziei conducătorilor Berivoiului.
Cererea de retragere a fost trimisă luni, către Asociaţia Judeţeană de Fotbal, iar în motivare se explică faptul că efectivul de jucători devenise unul foarte restrâns, care nu ar mai fi putut face faţă competiţiei: doi jucători şi-au găsit servicii în Germania, iar alţi câţiva, studenţi, ar fi ajuns mai greu la meciuri, după startul anului universitar, mai precizează sursa citată.
Clubul din localitatea din Ţara Făgăraşului rămâne, în acest sezon, cu echipa din campionatul de juniori U11 Clasic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.