Ziua Porților Deschise la Clubul Elevilor din Făgăraș

Astăzi, elevi de toate vârstele au avut ocazia să participe la Ziua Porților Deschise organizată la Clubul Elevilor din Făgăraș. Aici, copiii s-au familiarizat cu oferta educațională, au interacționat cu profesorii și mulți dintre ei au ales să se înscrie la unul din cercurile clubului.

Aproape toate cursurile oferite de Clubul Elevilor din Făgăraș atrag din ce în ce mai mulți elevi iar de multe ori profesorii de acolo trebuie să-i refuze pe unii dintre ei sau să se reorganizeze astfel încât să nu rămână nimeni pe dinafară.

 

 

„Astăzi am făcut deschiderea festivă la Clubul Elevilor din Făgăraș. Au venit mai multe clase, de la cei mai mici, chiar clasa 0, până la cei mari, adică liceu. În ceea ce mă privește, la Cercul de Jocuri logice și informatică. Le-am prezentat oferta cercului pe categorii de vârstă. Copiii sunt încântați, vin de plăcere, de multe ori nu mai avem locuri pentru a-i primi și trebuie chiar să mai refuzăm sau să eșalonăm cumva pentru a încadra cât mai mulți. Mulți vin încă din anii trecuți, au vechime de 2,3 ani.”, ne-a spus Liliana Comaniciu, profesor Clubul Elevilor.

Copiii care aleg să meargă la Clubul Elevilor pot alege dintr-o gamă variată de discipline creative. Printre cele mai interesante cercuri este cel de actorie unde micuții au ocazia să depindă arta actoriei.

 

 

„La cerc avem 9 grupe. Dintre care o grupă de performanță. Lucrez cu peste 100 de copii cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani. La Ziua Porților deschise au venit foarte mulți copii, unii dintre ei au ales să se înscrie, alții doar au participat la jocurile teatrale pe care le-am propus, mulți dintre ei au promis că se întorc ca și spectatori. Noi avem anul acesta un proiect de ministagiune de teatru în care vom face spectacole unde vom invita școlile din Făgăraș să vadă spectacolele noastre.”, a declarat Vladimir Vărzaru, coordonator Cercului de Arta Actorului.

Anul acesta clubul va organiza 11 cercuri pentru copii. Este vorba despre „Atelierul fanteziei( pictură), „Arta actorului“, „Chimie experimentală“, „Dans popular”,  „Engleză“, Electronică/Șah, „Fotocineclub“, „Jocuri logice/Informatică“, „Redacție radio/TV„, „Muzică”.  Anual în cadrul cercurilor de la Clubul Copiilor sunt înscrişi aproape 1000 de elevi.

 

 

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *