Ordin de protecție față de un făgărășean care și-a bătut concubina

FOTO: DIGI24.RO

La data de 06 august a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 45 ani, din mun. Făgăraș, potrivit IPJ Brasov.

În fapt, la data de 06 august a.c., în jurul orelor 18.40, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 36 ani, pe fondul unor discuții contradictorii.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se evacuarea temporară din locuință și  măsura păstrării unei distanțe  minime față de persoana vătămată și membrii familiei acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.