Invitație la „Fiii satului Beclean“. Vlăduța Lupău și Ciprian Pop, capete de afiș

Și Becleanul se pregătește să-și adune fiii laolaltă. În data de 15 august, de Sfânta Marie, va fi sărbătoare mare în sat. Interpreți renumiți, artiști locali, dar și grupul vocal și ansamblul din Beclean își vor da întâlnire  „În Prund“, acolo unde se va desfășura evenimentul. Capete de afiș sunt Vlăduța Lupău și Ciprian Pop.

Beclerenii vor îmbrăca haine de sărbătoare și vor petrece împreună, la cea de-a treia ediție a evenimentului intitulat „Fii satului Beclean“. La sărbătoare sunt așteptați toți cei care vor să se bucure de o zi frumoasă, cu muzică și voie bună.

Evenimentul, programat în 15 august, va debuta la ora 12.00 cu prezentarea monografiei satului, decernarea diplomelor, urmate de programul artistic de la scenă. Invitați speciali vor fi: Ansamblul Folcloric Dudeșteana- Timiș, Ciprian Pop, Vlăduța Lupău, Ansamblul Ceata Făgărașului, Mariana Șandru, Mioara Greavu, Mădălina Grama, Bogdan Bucur. Pe scenă vor evolua și gazdele evenimentului: Ansamblul Folcloric Junii Becleanului și Grupul Vocal Beclean. Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.