723 de amenzi au aplicat Polițiștii de la Rutieră în urma amplei acțiuni din acest weekend.

Politia rutiera

În acest weekend Poliția Română a derulat o acțiune amplă  de prevenire a accidentelor rutiere. Timp de trei zile, toate radarele au fost scoase pe șosele și autostrăzi, pentru depistarea celor care depășesc viteza legală și nu numai.

Așadar, în perioada 28.06 – 30.06.2019, Serviciul Rutier Brașov împreună cu celelalte unități de poliție rutieră din cadrul I.P.J. Brașov, a organizat și desfășurat activități specifice pe raza de competență, pentru depistarea conducătorilor auto  care depășesc viteza maximă admisă pe sectoarele de drumuri publice, precum și pentru depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

 

„În cadrul acțiunii, polițiști au contolat aproximativ 1.650 vehicule și au aplicat

 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea limitei legale de viteză, în valoare totală de aproximativ 170.000 lei. De asemenea, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 45 permise de conducere, dintre care 26 pentru consumul de  băuturi alcoolice și 12 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.”, se arată într-un comuncat al IPJ Brașov.

 Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi să circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile de drum.

Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.