Accident rutier grav, cu 8 victime! S-a solicitat elicopterul SMURD! (foto, video)

Update

Dintre cele 8 persoane implicate în accident, 4 au fost transportate la Spitalul Județean Brașov și alte 3 persoane la spitalul din Făgăraș. Persoana inconștientă a fost transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș. În momentul de față este în stare foarte gravă.”, potrivit ISU Brașov.

Din păcate în această dimineață o autoutilitară care aparține Secției Producție din cadrul DRDP Brașov a fost implicată într-un accident grav pe DN73A, în județul Brașov, în timp ce se îndrepta spre o lucrare. Patru dintre colegii noștri au fost spitalizați într-o stare destul de gravă. Suntem alături de cei răniți, îi vom sprijini cu tot ce este necesar și le dorim însănătoșire grabnică“, potrivit reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Update

Conducătorul autoturismului a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma impactului au rezultat 8 victime, toate fiind transportate la spital pentru investigații. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal”, a declarat Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Brașov.

Update

Potrivit unor informații neoficiale, șoferul autoturismului este un tânăr din localitatea Vad.

Update

Potrivit ultimelor informații sunt 8 victime dintre care 7 în duba CNAIR (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere) și o persoană în autoturism.

Știre inițială

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident rutier la ieșire din Șercaia spre Vad, pe DN73A. Din primele informații se pare că a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un autoturism. Sunt 8 victime dintre care conducătorul autoturismului este încarcerat și inconștient. Accidentul a avut loc în jurul orei 9:00. Se deplasează la fața locului un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD și 2 ambulanțe și elicopterul SMURD. Vom reveni cu amănunte.

 

foto> ISU Brasov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.