Se schimbă rețeaua de apă canal de pe strada „Doamna Stanca”. Costul investiției: 375.000 de euro

sursa: foto facebook Cornel Comici

Strada „Doamna Stanca” intră în reabilitare. Apă Canal Sibiu a scos la licitație reabilitarea rețelelor de transport și distribuție a apei potabile pentru Strada „Doamna Stanca”. Pe lista lucrărilor sunt prevăzute execuția rețelelor cu apă, a rețelelor de distribuție și a hidranților. Costul total al contractulului este de 1.784.906,69 de lei.   24 iunie este data de deschidere a ofertelor iar pentru a putea participa la licitație, ofertanții trebuie să constituie o garanție de 15.000 de lei. Conform legii, contractul este atribuit firmei care oferă cel mai mic preț.

Vă reamntim că Strada „Doamna Stanca” a intrat într-un program amplu de modernizare, program finanțat din bugetul local. În cadrul acestui proiect se includ mai multe lucrări, printre care modernizarea drumului de la intersecția cu strada Titu Perția și până la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu. Mai mult, fiecare societate de utilități va prezenta un plan de investiții privind înlocuirea vechilor rețele cu unele noi. Costul acestor lucrări de investiții este suportat de aceste companii.

Concomitent cu aceste lucrări, pe strada Doamna Stanca, se va executa un alt proiect de reabilitare a iluminatului public prin introducerea rețelelor în subteran.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.