PSD Brașov: Prezența la vot este măsura democrației. Românii au transmis un mesaj extrem de clar

Ca urmare a numărului de voturi înregistrate la nivelul județului Brașov, precum și în restul țării, am putut asista la o prezență istorică la urne, ceea ce ne arată o dorință de implicare din ce în ce mai mare a românilor, în exercițiul democratic al votului.

Prezența la vot este considerată măsura democrației. În acest sens, PSD Brașov le mulțumește românilor pentru participarea în număr atât de mare la alegerile europarlamentare. De asemenea, dorim să le transmitem brașovenilor că am înțeles mesajul transmis de ei la urne și respectăm votul pe care l-au oferit.

PSD Brașov înțelege votul românilor drept un semnal în favoarea schimbării de abordare. Drept urmare, mesajul de la urne nu va rămâne fără ecou, ci din contră, va reprezenta punctul central în jurul căruia ne vom construi pașii următori.

După alegerile din 26 mai, pentru PSD Brașov urmează o perioadă de analiză internă asupra rezultatelor votului, concomitent cu abordarea constructivă de susținere la nivel central a obiectivelor importante pentru brașoveni.

Semnalul cetățenilor este unul extrem de clar și ce putem face noi mai bine este să îl asimilăm și să îl înțelegem la adevărata lui amploare. Românii sunt din ce în ce mai interesați de evoluția din plan politic, iar acest lucru este îmbucurător, pentru că, astfel, măsurile politicienilor pot să fie cu adevărat fidele dorințelor electoratului. În perioada următoare, organizația noastră se va concentra pe îndeplinirea obiectivelor atât de necesare în județul nostru. Vom acționa atât local, cât și în Parlament și pe lângă Guvern, pentru ca aeroportul și restul obiectivelor de investiții să primească atenția cuvenită precum și sprijinul financiar necesar,” a declarat Marius Dunca, președinte al organizației județene PSD Brașov.

PSD Brașov mulțumește tuturor celor care ne-au susținut pe parcursul campaniei electorale și la vot. Suntem convinși că mesajul transmis de români va genera o politică din ce în ce mai performantă, atât la nivel local cât și la centru.

Cetățenii au întotdeauna dreptate iar nouă, politicienilor, nu ne rămâne decât să analizăm dorințele acestora, să vedem ce am făcut bine și, mai important, care sunt aspectele pe care le putem îmbunătăți.

Biroul de presă PSD Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *