Admiterea în unităţile de învăţământ pentru pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov cu sediul în municipiul Braşov, str. Mihai Viteazu, nr. 11, prin intermediul Serviciului Resurse Umane, recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate de instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi Ministerului Afacerilor Interne – sesiune 2019 şi sesiunea ianuarie 2020.

Recrutarea candidaţilor se va face în raport cu domiciliul sau reşedinţa înscrisă în cartea de identitate a candidatului.

Din acest an pe locurile scoase la concurs se pot înscrie și FEMEI

Ca element de noutate, anul acesta pot participa și persoane de sex feminin, pentru domeniul situaţiilor de urgenţă, respectiv pentru Facultatea de pompieri din cadrul Academiei de Politie ” Al .I. Cuza” si pentru Scoala de subofiteri de pompieri si Protectie Civila ” Pavel Zagănescu”, potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov, cpt. Ciprian Sfreja. 

În vederea înscrierii, candidaţii se vor adresa Serviciului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, cu sediul în municipiul Braşov, str. Mihai Viteazu nr. 11, de luni până vineri între orele 08.30 – 15.30, telefon 0268/428888 interior 27129/27130

Mai multe detalii despre locurile disponibile, concurs, condiții de admitere, vezi AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.