Mobilizare în parcarea Kaufland

O lună mai este până se dă startul celei de-a șasea ediții a Bikeathon Țara Făgărașului. Fundația Comunitară îi invită pe făgărășeni să cunoască cele 15 cauze pentru care vor putea pedala și dona. Prezentarea celor 15 proiecte înscrise la cel mai mare eveniment caritabil din zona noastră va avea loc vineri, 10 mai, în intervalul 17:00-19:00 și sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 10:30, în fața magazinului CCC din parcarea Kaufland.

Dacă încă nu te-ai hotărât pentru unul dintre proiecte, aici găsești informațiile necesare: http://bikeathon.fundatiactf.ro/proiecte-inscrise/ Aici :http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-biciclisti/ te poți înscrie ca biciclist și aici : http://bikeathon.fundatiactf.ro/inscriere-sustinatori/ ca susținător.

 

Unul din proiectele înscrise la Bikeathon Țara Făgărașului este cel al Trupei de dans Hansel și Gretel „Vreau să fiu din nou campion“.

„Copiii din trupa de dans ”Hansel și Gretel” dansează din anul 2012, având o activitate foarte intensă, participând la numeroase spectacole și mai ales la concursuri internaționale și mondiale, de unde aduc acasă, de fiecare dată, numeroase premii, având în palmares mai mult de 70 de cupe și nenumărate medalii și diplome.
Pentru a participa la aceste concursuri însă, ei au nevoie mare de susținere financiară, deoarece pentru un concurs international/mondial, cheltuielile sunt foarte mari! Pedalați pentru proiectul”Vreau să fiu din nou campion!” al Trupei de dans”Hansel si Gretel sau sustineți-l financiar!
Nu vă vom dezamăgi! Vom ridica mereu Făgărașul pe podium!“, se arată în descrierea proiectului.

Pe podium au fost și  weekendul trecut, la Timișoara, când au participat la o competiție internațională de dans, având ca adversari în jur de 3000 de dansatori din țară, dar și de peste hotare.

Copiii făgărășeni s-au întors acasă victorioși. Cei 12 jurați , 11 străini și doar unul din România au decis să le acorde 6 premii I, 4 premii II, un premiu III și o mențiune.

[smartslider3 slider=1]

Competiția internațională de dans de la Timișioara a fost organizată de Asociația de dans RokArt care funcționează sub patronajul Federație Mondiale de Dans WADF.

Așadar, cei care doresc să-i sprijine financiar o pot face la competiția caritabilă „Bikeathon Țara Făgărașului“ organizată în 8 iunie, unde sunt înscriși cu proiectul „Vreau să fiu din nou campion“.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.