Un val de aer rece loveşte din nou România

Temperaturile vor coborî din nou marţi în toată țara. Meteorologii spun că vor fi diferenţe chiar şi de peste 10 grade în doar câteva ore, iar vântul o să bată cu putere la rafală.

Nu vor lipsi nici precipitaţiile spre sfârşitul săptămânii, însă putem spera la vreme bună în weekendul de Paşte. Aprilie începe totuşi cu surprize plăcute în termometre.

Ultimul weekend din martie a scos din case mii de români din toată ţara, pentru că a fost cald. Însă, de marți, lucrurile nu vor mai sta aşa.
Pe 2 aprilie, temperaturile vor scădea brusc, spun meteorologii. Diferenţele vor fi de peste zece grade Celsius, de la o zi la alta.

[smartslider3 slider=2]
’’La nivelul României vor fi temperaturi maxime cuprinse în general între 8 şi 18 grade. În după-amiaza zilei de marţi, temperatura maximă se va situa doar în jurul valorii de 12 grade’’, spune MEDA ANDREI, meteorolog ANM.
De vină pentru toate acestea este un val de aer rece care vine din nordul continentului. Aduce cu el şi precipitaţii în special spre sfârşitul săptămânii. Întreaga lună aprilie va fi capricioasă. Însă de Paşte, meteorologii anunţă temperaturi normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.