Consilierii locali, convocați în ședința ordinară a lunii martie

Consilierii locali sunt convocați în ședința ordinară a lunii, în data de joi, 28 martie, de la orele 18.00, în sala de şedinţe a Primăriei.

Ordinea de zi:

           1.Proiect de hotărâre privind încetarea de drept a mandatului  de consilier local al d-lui CÎRJE CĂTĂLIN GEORGE.

            2.Proiect de hotărâre privind validarea mandatului de consilier local al d-lui POPARAD GHEORGHE-COSMIN – depunere jurământ.

3.Proiect de hotărâre privind aprobarea Contului Anual de Execuție a Bugetului Municipiului Făgăraș.

4.Proiect de hotărâre privind atestarea apartenenței la domeniul public al Municipiului Făgăraș a imobilului teren și construcție – grădiniță, situat în Str.13 Decembrie, nr.25 A, înscris în CF.nr.106279 Făgăraș, nr.top.2411/1/1/22/1/1/1/1/2/2/1, în suprafață de 696 mp, ca fiind de uz și interes public local și modificarea Inventarului Bunurilor ce aparțin domeniului public al Municipiului Făgăraș.

5.Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de repartizare a unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii, construite din fondurile Agenției Naționale pentru Locuințe, situate în str.Câmpului, bl.B, C, D, F, G, H, I și J și aprobarea valorii nominale a chiriei lunare.

6.Proiect de hotărâre privind actualizarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru proiectul “Închidere rampă deșeuri în Municipiul Făgăraș“.

7.Proiect de hotărâre privind acordarea de facilități fiscale la plata impozitului pe clădiri pentru S.C. TRANSYLVANIE IMOB S.R.L., prin scutirea de la plata impozitului, ca urmare a executării investiției “Extindere hală producție și depozitare“, situată în Făgăraș, str.Negoiu, nr.151 B.

8.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea Contractului de concesiune privind delegarea gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate în Municipiul Făgăraș, aprobat prin HCL.nr.88/2014.

9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ordine și siguranță publică al Poliției Locale Făgăraș pe anul 2019.

10.Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea art.2 și art.3 din HCL.nr.31/31.01.2018, privind constituirea unei Comisii mixte de analiză a rezultatelor obținute în urma efectuării studiului de specialitate pentru structura educațională, ca urmare a demisiei unuia dintre membrii Consiliului Local al Municipiului Făgăraș.

11.Proiect de hotărâre privind aprobarea rezultatului final la evaluarea anuală a managerului Muzeului Țării Făgărașului “Valer Literat” Făgăraș.

12.Proiect de hotărâre privind alegerea unui consilier ca președinte de ședință. ( APRILIE 2019). 

13.Informare privind raportul referitor la activitatea asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav desfășurată în semestrul II al anului 2018, al Direcției de Asistență Socială Făgăraș.

  1. Diverse.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.