Adrian Veștea: „Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic „România vrea autostrăzi“

foto: bzb.ro

Tot mai mulți români începând de la oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor sau simplii cetățeni se alătură protestului inedit inițiat de Ștefan Mandachi, „România vrea autostrăzi“. Zilele acestea, mai mulți antreprenori făgărășeni și-au arătat susținerea și spun că își vor întrerupe activitatea vineri, 15 martie, începând cu orele 15.00, timp de 15 minute.

În această dimineață și președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea a anunțat pe contul de facebook că se alătură celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic.
„Mă alătur celor peste 30 de primari liberali din județul Brașov, care susțin protestul civic inițiat de către antreprenorul Ștefan Mandachi, față de situația infrastructurii rutiere din România, în special fața de lipsa autostrăzilor.
Astfel că, vineri, 15 martie, începând cu orele 15.00, vom înceta activitatea timp de 15 minute!“, transmite Adrian Veștea.

Deținător a 40 de restaurante în întreaga țară, omul de afaceri a construit și ”primul metru de autostradă din Moldova”, pentru care a achitat, din fonduri proprii, aproximativ 4.500 de euro. Mandachi nu s-a oprit aici, iar pe 15 martie anunță că va inaugura un așa-numit monument al autostrăzii.
Protestul inedit a început să producă reacții în lumea antreprenorilor și multe firme și persoane cunoscute au început să se alăture mișcării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.