Agresor încătușat de oamenii legii

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe”, ”distrugere” și ”tulburarea liniștii și ordinii publice” față de un tânăr în vârstă de 25 ani din com. Cincu, jud. Brașov.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în  data de 06 martie a.c., în jurul orelor 21,00  tânărul, s-a deplasat la un bar din localitatea de domiciliu, unde, pe fondul unor neînțelegeri și a influenței băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic un bărbat, aplicându-i acestuia lovituri cu pumnul în zona capului.

Întrucât a fost evacuat de administratorul localului, acesta a continuat să aibă un comportament agresiv, lovind cu pumnii geamurile localului.

De asemenea, la sosirea echipajului de poliție, tânărul a continuat să aibă un comportament agresiv, amenințând cu acte de violență celelalte persoane aflate în local și tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.