Focul din Cincu, pus intenționat pentru a șterge urmele furtului

foto:arhiva

Doi bărbați au fost identificați ca fiind autorii incendiului produs azi-noapte la o casă din Cincu. După ce au furat mai multe bunuri din imobilul care nu era locuit, cei doi localnici de 43 și 19 ani au dat foc locuinței.

„La data de 14 februarie  a.c., în jurul orei 01,00, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila – Postul de Poliție Cincu au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință de pe raza comunei Cincu s-a produs un incendiu.

În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că incendiul a fost localizat și ulterior stins, de către pompierii din cadrul ISU Făgăraș.

Ca urmare a măsurilor investigativ-operative dispuse, polițiștii au concluzionat că, anterior producerii incendiului, din imobilul respectiv ar fi fost sustrase mai multe bunuri. Suspecții, doi bărbați cu vârste de 19 ani, respectiv 43 ani, ambii din com. Cincu jud. Brașov au fost identificați și depistați la scurt timp după producerea faptei, aceștia aflându-se în custodia poliției, iar bunurile sustrase au fost recuperate. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere prin incendiere, în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.“, ne-a declarat subcomisar de poliție Alina Ivan, purt. de cuv. al IPJ bRAȘOV.

Reamintim că pompierii au fost solicitați azi-noapte în jurul orei 1.00, în localitatea Cincu pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă. După mai bine de două ore, focul a fost stins. A ars acoperișul casei pe o suprafață de 120 de metri pătrați și din primele verificări s-a stabilit că focul a fost pus intenționat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.