20 de ani de închisoare pentru crima sângeroasă de la Cața

sursa foto:www.evz.ro

Cei doi ciobani care şi-au omorât un coleg, în condiţii greu de imaginat, în primăvara anului trecut, în apropierea satului Beia din comuna Caţa, au fost condamnaţi, definitiv, la câte 20 de ani de închisoare cu executare.

Sentinţa a fost dată iniţial de Tribunalul Braşov, iar zilele trecute a fost menţinută de Curtea de Apel Braşov. Victima celor doi a fost găsită fără suflare în dimineaţa zilei de 18 aprilie 2018, în zona căii ferate din apropierea satului Beia.

Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în noaptea de 17/18.04.2018, în jurul orei 5.00, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, cei doi inculpați, ciobani, colegi cu victima, au condus-o pe aceasta pe calea ferată din proximitatea satului Beia, com. Caţa, jud. Braşov, unde au lovit-o în mod repetat cu o bâta în cap şi au înjunghiat-o de mai multe ori în spate cu un cuţit, producându-i decesul”, a informat, la vremea respectivă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, procuror-şef Secție urmărire penală, Adrian Aldea.

Continuarea AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.