Dispărută de la domiciliu, căutată cu disperare de familie

O femeie de 35 de ani este căutată de familie, după ce a dispărut din Comăna de Jos, în data de 27 decembrie.

Ajutați-ne să o găsim. Se numește Adelina Arbanas, de 35 ani. Are 1.56 m, ochi albaștri, păr șaten închis ondulat. Era îmbrăcată cu o geacă neagră și ghete mov. A dispărut din Comăna de Jos, în jur de ora 7.00 dimineața în data de 27.12. Dacă o vedeți, anunțați cea mai apropiată secție de poliție. Am adăugat o poză cu cățelul care sperăm să fie cu ea. De asemenea, dacă proprietarul dubei albe din imagine isi recunoaște masina este rugat sa ne contacteze de urgență. Sau oricine poate da detalii despre proprietar.“, a scris pe contul de facebook, Nicoleta Zaharia.

În acea dimineață, a fost văzută o autoutilitară staționată în sat iar familia bănuiește că femeia ar fi plecat cu acea mașină.

„Sperăm ca s-a urcat într -o dubă albă. A văzut cineva 2 bărbați lângă duba aceea, așteptând în capătul străzii noastre pe cineva. Dar sigur nu se stie. Cățelul poate lipsește din coincidență, e câine de curte, poate a plecat pe undeva sau l- au prins alti câini. Pe camere se vede duba cum pleacă din Comăna, dar nu se vede când iese din Șercaia. E posibil să se fi oprit pe drum. Cel care a văzut duba, a zis ca are numărul AIG sau AIC. Nu putem decât spera că a plecat cu cineva și că stă undeva la căldură și nu e pe câmp rătăcită.“

Tot pe rețeaua de socializare, familia spune că a fost căutată la spitalele din Brasov, Rupea și Făgăraș iar oamenii din sat au ajutat să o caute prin lunca Oltului și împrejurimi, însă nici urmă de femeie.

Dispariția a fost sesizată și la Poliție.

„În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că femeia, însoțită de un cățel, ar fi ieșit în grădina locuinței sale din Comăna de Jos, la plimbare și nu s-a mai întors. Aceasta a mai plecat voluntar de la domiciliu, dar a revenit. Sunt efectuate în continuare verificări în vederea identificării persoanei în cauză”, ne-a informat reprezentantul Poliției Județene Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.